15 april 2012

Stockholmsmässans kontraster


Utanför entrén var det blå scillahavet fortfarande toppat av fluffig snö ifrån gårdagens snöfall. Hur var då mässan? Som fler andra av er rapporterat var det lite av en besvikelse. Inte så mycket inspiration som jag hoppats på. Det var ändå mysigt att strosa omkring i några timmar och insupa lite vårkänslor. Jag vann ju två biljetter hos Hillevissan, och hade inte möjlighet att besöka mässan förrän på söndag eftermiddag. Fördelen med att vara där de sista timmarna är ju att de rear ut mycket. Jag fyndade en del till halva priset. Bland annat trädgårdshandskar, duktyngder och sen kunde jag inte motstå denna nyhet:  Vit jordgubbe med ananassmak. Fyra till priset av två :-)

Nu hoppas vi på värme så dessa kan få komma ut i vårsolen.

Ha det fint//Laila
4 kommentarer:

 1. Kejsarkrona är bra mot sork också, om du har problem med det. Du får helt enkelt tänka på lök och hur bra det avskräcker rådjuren när du sätter dom :-) De gula är jättevackra!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Åh vad spännande, just den jordgubben har jag också letat efter, hittills utan resultat. Ska bli kul att se hur det går med dem hos dig!

  Och är det inte ofta sådär med mässor, att det ska bli så kul innan och sen när man är där blir det bara för mycket?

  Ha en fortsatt fin kväll! Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. (Ha ha, här går sorkarna RUNT kejsarkronor och allium flyttar de på, men mina sorkar är nog av kalibern "hopplöst fall".)
  Men nu var det ju inte sorkar utan de fina jordgubbsplantorna du köpte som jag skulle kommentera. Tänk, så lätt det är att halka iväg åt fel håll i dessa snöiga tider.
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
 4. Oj den jordgubben måste jag testa!!!

  SvaraRadera

Men så roligt att du vill skriva några rader :-)