6 januari 2012

Första beställningen gjord

Bilder från Impecta
På min altan kommer det att explodera av färg i sommar.Tyger och kuddöverdrag i färgerna svart, vitt, grönt, rosa, rött, orange och turkost är beställda. Tack Anna http://annavattenkannastradgard.blogspot.com/ för tipset om rean i HM Homes webbshop :-) . (Men jag beställde faktiskt tyg oxå ;-) . Fröer av hängpetunia, dvärgvinda, svartöga, dvärgluktärt, svartbladig pelargon och nattblomster är beställda. Förhoppningsvis kommer detta att pryda krukor med doft och färg i sommar. Tomater och gurka har jag alltid, men där fuskar jag och köper småplantor. Så brukar jag även göra med physalis, men nu beställde jag frön.


Bilder från Impecta och Rara växter
I min plan över grönsakslandet ser man (ännu ;-))varken röken av morötter och sallad. Istället har jag beställt svart och grön sockerärt, sharlakansröd luktärt, ringblommor, solrosor och purpurfärgad kronärtskocka. Jag kommer även att sätta favvopotatisen Amandine och eventuellt Cherie. Vitlök planterade jag i höstas.


Tack Marie http://lyckanslillahus.blogspot.com/ för tipset om bildredigeringsprogrammet! Nu är det ännu roligare att blogga.        3 kommentarer:

 1. Wow vad snabb du var! Och vad kul att kunna tipsa ;). Jättefina bilder och collage, och visst är det himla kul?! Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Det låter roligt! Spännande grönsaker du planerar att odla. Kul att du hade nytta av tipset - ska bli kul att se hur du fixar till det.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Heej!

  Ja vad blir nästa projekt i sommar då? Får jag gissa, blommor blommor och mer blommor:-)Det kommer säkert bli lika fint iår som förra året<33 Jag ÄLSKAR verkligen den potatisen! Men inga morötter.....


  Älskar dig mamma puss och kram Engla<33!

  SvaraRadera

Men så roligt att du vill skriva några rader :-)