4 april 2013

Ja, men det är ju faktiskt ganska ok

 att snön fortfarande ligger kvar. Man får helt enkelt roa sig på altanen i solen. Sniffa på påskliljor, dricka kaffe, sola näsan och så lavendel. Och inte behöver de vara i kylskåpet heller för att gro. De får bo på altanen. 

Hade snön varit borta hade jag haft fullt upp i trädgården nu. Jag tror att jag behöver den här påsklovsveckan till att ladda batterierna och bara vara.


Något jag också roar mig med är att planera för nästa vårs lökar. Det är väldigt tydligt var snön smälter först och det är här nästa års vårprakt skall vara. Vad jag ska plantera, kanske jag bestämmer i morgon...

Ha det gott och njut i vårsolen!3 kommentarer:

 1. Ja, men eller hur! Man måste komma ihåg att njuta över hur det är just nu. Inte bara längta till sen.. :) Bra att redan nu fundera över kommande vårlökar. Det är ju nu man ser vad som saknas...
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Visst är det lite skönt att bara finnas i solen. Man kan ju alltid ägna tiden åt att göra listor och planera för den tjälfria perioden om man får för tråkigt:)

  SvaraRadera
 3. Så underbart att läsa ditt positiva inlägg. Med fina foton till. Håller definitivt med dig om att njuta kaffe i solvärmen och så småttingar.
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera

Men så roligt att du vill skriva några rader :-)