Teddy

Här är vår älskade katt Teddy. Han kom till oss för två år sedan när hans mamma drunknade i en brunn. Han var då cirka sex veckor och kanske är det därför han är så extra familjekär.

Teddy älskar att bli torkad om tassar och mage när han varit ute och smakar gärna frukostsmörgåsen tillsammans med oss. Vaniljyougurt är också gott! Han går alltid och lägger sig i Englas säng strax före nio (då hon lägger sig) och ligger sedan där tills hon somnat. Då går han vidare till vår säng. Det gäller att dela med
sig:- )30 mars
Teddy har haft ett sår på bakbenet en längre tid nu, som inte vill läka. Ett veterinärbesök resulterade i tratt, penicillin och tio dagars utegångsförbud! Inte lätt för en (bortskämd:-)) livsnjutare som är van att komma och gå som han vill dagar som nätter! Han är dock duktig och finner sig i att ta en promenad i koppel. Något som grannens katt studerar med en aning skepsis i blicken.

Teddy är överhuvudtaget mycket följdsam. Han litar helt och fullt på oss och protesterar aldrig när vi utsätter honom för ibland nya och främmande situationer. Hos veterinären låg han helt stilla när hon rakade, rengjorde och klämde på hans sår. Nu efter fyra dagar med tratt börjar han lära sig hur och var han ska gå för att inte stöta i överallt.

6 april
Äntligen efter sju dagars penicillin, utegångsförbud (förutom koppel) och tratt fick Teddy gå ut. Detta firade han med att vara ute i sju timmar och komma in med söndertuggad? sönderslickad? bortsliten? sårskorpa och öppet sår. Bara att vänta på ny infektion och nytt veterinärbesök?